Kultuuriakadeemia ettevõtted tõid välja seaduse nõrgad kohad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia üritab tudengite seas levitada ettevõtluspisikut. Esimesed tulemused on võistlustelt toodud kõrged kohad. Samas on ilmnenud ka süsteemi puudused.
Kultuuriakadeemia üritab tudengite seas levitada ettevõtluspisikut. Esimesed tulemused on võistlustelt toodud kõrged kohad. Samas on ilmnenud ka süsteemi puudused. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kultuuriakadeemia juurutab Viljandi kultuurikihis teist aastat järjest ettevõtluspisikut, kuid et katseprojekti ellu viies on märgatud nõrku kohti, kutsusid kooli nõunikud esmaspäeval kokku ümarlaua.

Kultuuriakadeemia direktori Anzori Barkalaja sõnul käisid Viljandis olukorda vaagimas kultuuriministeeriumi, haridus- ja teadusministeeriumi ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindajad. «Meil oli mõnus töine koosolek, kus nägin üle pika aja, et eri ministeeriumide inimesed rääkisid ühte keelt,» lausus ta ning möönis, et akadeemia ettevõtluspraktika kätkeb ka hulka probleeme.

Tähtis on koostöö

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles