Fenomenaalne linnake ärkab kolmel päeval aastas melule

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaküla keskväljaku kõrval rõngaspargis avati linlaste annetuse eest valminud Mulgi laste puuskulptuurid, mille katted eemaldasid Mõisaküla folklooriringi mudilased õpetaja Tiina Raba (vasakul) ja kultuurimaja juhataja Laine Pedaja juhatusel.
Mõisaküla keskväljaku kõrval rõngaspargis avati linlaste annetuse eest valminud Mulgi laste puuskulptuurid, mille katted eemaldasid Mõisaküla folklooriringi mudilased õpetaja Tiina Raba (vasakul) ja kultuurimaja juhataja Laine Pedaja juhatusel. Foto: Meelis Sõerd

Kui veel kuu aja eest sai Mõisakülas keset tänavat mitukümmend minutit parkida, ilma et see oleks seganud kedagi peale ühe rollerijuhi, siis möödunud nädalavahetusel sai linnakeses jalakäijatest vaid sutsu kiiremini sõita ning tuli jälgida, et kellelgi varbad autorataste alla ei jääks.

Reedest pühapäevani kestsid Mõisakülas kodukandipäevad, mille puhul oli kokku tulnud silma järgi vähemalt teist sama palju rahvast, kui on ametlikult linnakese hingekirjas.

«Mul tõusevad praegugi ihukarvad püsti, kui sellele tagantjärele mõtlen,» sõnas Mõisaküla kultuurimaja juhataja Laine Pedaja. «Jah, linnaelanike arv kahekordistus ja rohkem veel. Hetkeseisuga on linnas 840 elanikku.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles