Telklakuumus ei lase magada

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel ööl oli järve ääres telke veel hõredalt. Sellest hoolimata käis telklas melu varaste hommikutundideni. Ringa Raidsalu ja Liis Noorkõivu öine lärm ei häirinud.
Esimesel ööl oli järve ääres telke veel hõredalt. Sellest hoolimata käis telklas melu varaste hommikutundideni. Ringa Raidsalu ja Liis Noorkõivu öine lärm ei häirinud. Foto: Joel Urbel

Esimene öö Viljandi folgi telklas möödus melus ja väga palavalt. Ainsaks mureks kujunesid telkimisplatsil alkoholi tarvitanud inimesed.

Kella kuueni hommikul pidas alal korda Siim-Sander Sägi. «Terve öö ei olnud vaikust. Võib-olla kella viie ajal hommikul oli vaiksem periood.»

Keegi lärmi üle kaebama siiski ei tulnud. Põhilised käratsejad olevat olnud väljaspool telklat järve kaldal pidutsevad inimesed ning telk­las oli pigem rahulik. Ühtlasi tuli sageli korrale kutsuda neid ööbijaid, kes territooriumil alkoholi jõid, sest see pole seal lubatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles