Festival pakub igaühele midagi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telkijaid oli avapäeval hõredalt ja kõik said end rahulikult sisse seada. Enamik telkijaid jõuab kohale täna ja homme.
Telkijaid oli avapäeval hõredalt ja kõik said end rahulikult sisse seada. Enamik telkijaid jõuab kohale täna ja homme. Foto: Joel Urbel

Viljandi pärimusmuusika festival pakub midagi igale maitsele. Folgisõpradele on tihe programm lossimägedes neljal laval, lisaks on kontserte Viljandi muuseumi hoovil ning raekoja platsil. Tants ja trall käib iga päev kella poole viieni hommikul.

Muusikat võib festivalil kuulda iga nurga peal. Kes endale laval kohta ei olnud leidnud, võttis pilli kätte, istus varjulisse kohta ning esitas oma loomingut neile, kes vähegi kuulata soovisid.

Festivali piletimüügipealiku Anu Rannu sõnul said festivali passid otsa neljapäeval, ent huvilistel on endiselt võimalik soetada päevapasse. Kogu neljapäeva jooksul oli järjekord passi vahetamiseks käepaela vastu vähemalt kümne meetri pikkune.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles