Murukaitsematid lainetavad Kirsimäel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisel Kirsimäel ongi kohati muru asemel vaid matid. Et need pole korralikult kinnitatud, tuleb kõndijal seal ettevaatlik olla.
Teisel Kirsimäel ongi kohati muru asemel vaid matid. Et need pole korralikult kinnitatud, tuleb kõndijal seal ettevaatlik olla. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi folgifestivali põhilises kontserdipaigas Teisel Kirsimäel on muru kaitsvad matid mõnes kohas maa küljest lahti ja lokivad, nii et neisse võib takerduda.

Nii linnavalitsus kui festivali korraldustoimkond on lubanud matid üle vaadata ning vajaduse korral lisakinnitusi paigaldada.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla selgitust mööda said käesoleval aastal Teisele Kirsimäele murukaitsematid pandud seetõttu, et muru ei pidanud ürituste koormusele vastu. «Kindlasti vaatame selle üle ning matt kinnitatakse maa külge metallist kahvlitega. Sirgeks seda tõmmata ei kannata, sest materjal on selline. Kui vaja, paneme lisakinnitusi,» märkis Maidla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles