PRIA usaldab kohaliku tegevusgrupi otsuseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leaderi toetuste büroo juhataja Marek Treufeldt ütles, et PRIA on mõlemad osapooled ära kuulanud ja Pille-Riin Pregel Kalmuse koostatud kaebuse abil saavad nad kontrolli käigus asjad üle vaadata.

See, et eitava vastuse saanud taotlejad pöörduvad PRIA poole, on Treufeldti sõnul tavaline. Leader on üks väheseid meetmeid, mis on kõigile kättesaadav, ent nende hulk, kes toetusesaajate seast välja jäävad, on suur. «Kui keegi esitab neli projekti ja saab kahele toetust, on see supertulemus. Ka Pilistverel on kokkuvõttes väga hästi läinud,» tõdes Treufeldt.

Viimaseid kaebusi kommenteerides ütles ta, et selles, kui maapiirkonnas on sädeinimesi, kes on ühel ja samal ajal mitmes mittetulundusühingus, omavalitsuses ja tegevusgrupi juhtorganis, pole midagi valesti. Ainult et projekti hindamisel ei tohi oma ettevõttele ise toetust määrata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles