Ratturid tõid Jõulumäelt hõbeda ja pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi rattaklubi sai rikkamaks hõbeda ja pronksi võrra, mille siinsed noored ratturid võitsid Eesti maastikurataste krossi meistrivõistlustelt. Kullast jäi lahutama pisut osavust.

Viljandlastest oli võidule kõige lähemal juunioride seas startinud Kristjan Johanson. Tema alustas peakonkurentidega võrreldes pisut aeglasemalt ning kolm vastast üheksateistkümnest pääses eest minema. Neljast ringist koosneva võistluse esimese ringi lõpuks oli Johanson tõusnud teiseks, ent kõrgemale ei pääsenud.

Kui raskematel ja künklikumatel lõikudel pääses Johanson eeskihutajale lähemale, siis ratast loopivatel lõikudel sõitis väiksem ja kergem konkurent Kirill Tarassov Kalevi jalgrattakoolist vahe uuesti suuremaks. Kahe konkurendi vahe raja eri osadel oli kaheksast kolmekümne sekundini ja finišis 29 sekundit. Võitis Tarassov ning Johanson jäi teiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles