Vana-Võidu kutsekool saab tuleval aastal uue esindusliku õppekorpuse

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgustest vaadates tundub, nagu oleks Vana-Võidust sõda üle käinud. Tegelikult on käsil kutseõppekeskuse uue osa ehitus.
Kõrgustest vaadates tundub, nagu oleks Vana-Võidust sõda üle käinud. Tegelikult on käsil kutseõppekeskuse uue osa ehitus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kutseõppekeskusel valmib järgmisel aastal Vana-Võidu karjalautades B-korpus, mõisamaja aga vabastatakse nõukogudeaegsetest tiibadest ning selle algne välimus taastatakse.

Kutsekooli juures on pikemat aega käinud lammutustööd. Veel eile võeti vanadelt lautadelt maha laastukatust, koristati prahti ning tehti müürimistöid.

Viljandi kutseõppekeskuse haldusjuht Mati Valli rääkis, et praeguse koolimaja kõrval olevasse U-kujulisse hoonesse tuleb mitu tuhat ruutmeetrit õppepinda ning seal on tulevikus üldaineklassid, kokalabor, õppeköögid, pagaritöökoda, suur söökla, 90-kohaline auditoorium ning administratsiooni ruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles