Kahepaadid näitasid järvel enneolematut kiirust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja haarasid liidrikoha kohe stardis ning suutsid kilomeetrisel distantsil vastu panna kõigile Tõnu Endreksoni ja Andrei Jämsä rünnakutele. Finišis edestasid nad konkurente poolteise sekundiga.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja haarasid liidrikoha kohe stardis ning suutsid kilomeetrisel distantsil vastu panna kõigile Tõnu Endreksoni ja Andrei Jämsä rünnakutele. Finišis edestasid nad konkurente poolteise sekundiga. Foto: Marko Saarm

Kõigi Eesti tugevamate sõudjate osavõtul Viljandi järvel peetud meeste paarisaerulise kahepaadi võistluse võitjad nentisid, et vastaste alistamiseks tuli kogu sõidu jooksul väga palju pingutada.

«39 ja pool tõmmet minutis oli kõige aeglasem tempo,» ütles pärast finišit Allar Raja, kes koos Kaspar Taimsooga ootamatult kõrgetasemeliseks kujunenud Viljandi Paadimehe regatil kahepaadi sõidu võitis.

Ka viimaseks jäänud üritasid võita

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles