Uhke tamme alla tekkis murule kummaline ring

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärstna mõisa peasissekäigu ees kasvava vana tamme alla tekkis kevadel ülejäänud murust tumedam ring ning see on püsinud tänaseni.
Kärstna mõisa peasissekäigu ees kasvava vana tamme alla tekkis kevadel ülejäänud murust tumedam ring ning see on püsinud tänaseni. Foto: Alar Karu

Kui tänavu kevadel muru tärkama hakkas, tekkis Kärstna mõisa ees oleva mitmesaja aasta vanuse tamme alla kummaline ring, milles kasvav muru on palju tumedam kui ülejäänud platsil.

«Meil on võluring,» hakkas tänavu uksed sulgenud Kärstna kooli direktor Anu Roht tumedast murusõõrist rääkides naerma. «Eks ta ole selline vahva ja pisut müstiline asi. Põnev on mõelda, mis seal all on.»

Roht tunnistas, et temal ei ole aimu, millest ring tamme alla on tekkinud, aga ta ei usu, et selle on põhjustanud inimese tegevus. «Eks see ole looduse tekitatud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles