Kuus Eesti parimat jõuavad täna Viljandi järvele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippsõudjatele on Viljandi järv tuttav paik, sest siin ollakse tihti treeninglaagris. Kaspar Taimsoo (ees) ja Allar Raja on siin tippvõistlusteks harjutanud juba aastaid. Tänavu olid siin nädalases laagris ka Tõnu Endrekson ning Andrei Jämsä.
Eesti tippsõudjatele on Viljandi järv tuttav paik, sest siin ollakse tihti treeninglaagris. Kaspar Taimsoo (ees) ja Allar Raja on siin tippvõistlusteks harjutanud juba aastaid. Tänavu olid siin nädalases laagris ka Tõnu Endrekson ning Andrei Jämsä. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üle mitme suve saavad täna kell 13 Viljandi järvel kokku kuus Eesti parimat meessõudjat. Sündmus on seda huvitavam, et tippsõudjaid on «Viljandi paadimehe» regatil väga harva osalenud.

«Tavaliselt on meie võistlus olnud ühel ajal maailma karikavõistluste kolmanda etapiga. Tänavu peetakse see aga nädal aega hiljem,» sõnas täna kell 11.30 järvel algava regati korraldaja Ruth Vaar. «Nüüd juhtus nii, et kõik Eesti tipud tulevad siia ja võistlevad omavahel.»

«Usun, et see tuleb väga äge võistlus,» arvas päev enne starti Viljandis sirgunud Kaspar Taimsoo, kes osaleb nii ühe- kui kahepaadil. «Me pole aastaid ühes sõidus võistelnud, ehkki oleme seda võimalust otsinud.» Taimsoo tunnistas, et ei suudagi meenutada, millal täpselt Eesti kuus parimat viimati ühes sõidus rinda pistsid, aga see võis olla 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles