Välu: Järve äärde lustima!

Üllar Priks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seltskond on suurem, võite rannatennist mängida ka neljakesi.
Kui seltskond on suurem, võite rannatennist mängida ka neljakesi. Foto: Marko Saarm

Suvi pole veel õiget hoogu sisse saanud. Taevast kallab muudkui vihma ja särasilmne päike piilub halli pilvevälja tagant õige harva. Ilmataat pole ka soojakraadide jagamisega eriti lahke olnud. Nii oled jahedamatel päevadel kindlasti pidanud selga tõmbama kampsuni või isegi jope. Aga pole hullu, ega palavad suveilmad tulemata jää! Peaaegu kaks kuud koolivaheaega on alles ees ja küllap jõuad selle aja jooksul veel palju vahvat korda saata.

Kui vihmakraanid lõpuks kinni keeratakse ja pilved kaugustesse sõuavad, võta sõber kaasa ja mine vaata, mida Viljandi järve ääres teha saab. Võimalusi toredaks ajaveetmiseks on seal hulganisti. Näiteks ootab sõitasoovijaid 17 sõudepaati. Igaühte neist mahub neli inimest. Et aerutamine nõuab aga üksjagu rammu ja omapäi paadiga järvele minek on lastele ohtlik, siis peab sellel lõbusõidul kindlasti mõni täiskasvanu kaasas olema. Paadi üürimiseks läheb vaja natuke raha.

Liivaplatsidel võid aga võrkpalli või rannatennist mängida täitsa tasuta. Rannas on ka korralik korvpalli- ja petangiväljak ning korraldatakse aeroobikatreeninguid. Kui sul endal petangikomplekti või tennisereketit pole, ära heida meelt ja küsi neid paadilaenutuspunktist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles