Akadeemia saab uue multimeediastuudio

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Multimeediastuudio saab täielikult valmis augusti keskel. Tänu ümarate nurkadega greenscreen’ile saavad tudengid teha keerulisemaid videolahendusi.
Multimeediastuudio saab täielikult valmis augusti keskel. Tänu ümarate nurkadega greenscreen’ile saavad tudengid teha keerulisemaid videolahendusi. Foto: Tauno Uibo

Tulevaks õppeaastaks saab kultuuriakadeemia enda käsutusse endise Vilma leivatööstuse renoveeritud ruumid. Uuenenud hoone põnevaim osa on multimeediastuudio, mis pakub senisest rikkalikumaid salvestus- ja monteerimisvõimalusi.

Videostuudio juhataja Tauno Uibo sõnul tuleb stuudiosse statsionaarne greenscreen cyclorama taust, mis on samm edasi uudisestuudiotes ilmaennustajate taga olevast sinisest või rohelisest ekraanist. Rohelise pinna ees seisvad inimesed või esemed saab järeltöötluses asetada meelepärasele taustale.

Uued teenused

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles