Linn võtab lobudikud ette

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis leidub palju tühje ja kordategemist vajavaid hooneid, mis kuuluvad eraomanikule. Linnajuhid kavatsevad hakata tööle selle heaks, et vähemalt mõni tondiloss saaks maha lammutatud.
Viljandis leidub palju tühje ja kordategemist vajavaid hooneid, mis kuuluvad eraomanikule. Linnajuhid kavatsevad hakata tööle selle heaks, et vähemalt mõni tondiloss saaks maha lammutatud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi raad kavatseb paari teise Eesti linna eeskujul kaardile kanda kõik tühjalt lagunevad hooned, et siis nende omanikega ühendust võtta ja üheskoos linnapildi korrastamiseks lahendus leida.

Viljandi abilinnapea Malle Vahtra tunnistas, et idee on veel toores, aga ta on sellest majandusameti spetsialistidega kõnelnud ning siht eraomanike lobudikest ülevaadet saada on seatud. Praegu on linnal selge pilt üksnes talle endale kuuluvatest hoonetest.

Valgal on kogemusi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles