Petangiplats saab valmis

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui veel eile hommikul vedasid töömehed minema liigset liiva, siis täna peaks platsi katma graniitkillustik ning kõik peaks olema petangimänguks valmis.
Kui veel eile hommikul vedasid töömehed minema liigset liiva, siis täna peaks platsi katma graniitkillustik ning kõik peaks olema petangimänguks valmis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Algul halva ilma ja siis inimliku eksituse tõttu üle tähtaja läinud petangiväljaku ehitus peaks asjaosaliste hinnangul täna lõpu saama.

Eile hommikul toimetasid Viljandi järve lähedal platsil ehitajad, kes laiali laotatud ja juba silutud liiva kokku kühveldasid ning eemale randa kärutasid. Liiv oli liigne ning seganuks mängu.

Nagu selgitas Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla, oli kommunikatsioonihäire tõttu hankesse kirja läinud, et plats tuleb katta liivaga, aga tegelikult see petangimängijaile ei sobi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles