Viljandimaa ja Plunge rajoon uuendasid sõprust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanem Lembit Kruuse ja Plunge rajooni omavalitsuse juht Albinas Klimas uuendasid oma allkirjaga koostöölepet.
Viljandi maavanem Lembit Kruuse ja Plunge rajooni omavalitsuse juht Albinas Klimas uuendasid oma allkirjaga koostöölepet. Foto: Tiina Pihlak

Just enne jaanipäeva käis Viljandi maavanem Lembit Kruuse Leedu sõpruspiirkonnas Plunges, et kinnitada ja uuendada juba 20 aastat kestnud sõprussidemeid.

Plunge rajooni omavalitsus ja Viljandi maavalitsus uuendasid 21. juunil koostöökokkulepet, millele esimest korda oli alla kirjutatud 9. detsembril 1994. Koostöökokkuleppe suurem eesmärk on arendada sõprussidemeid Leedu ja Eesti inimeste vahel.

Ühine lepe väljendab valmisolekut arendada ja toetada omavahelisi suhteid kultuuris, hariduses ja spordis ning institutsioonide, kogukondade, valitsusasutuste, organisatsioonide ja inimeste vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles