Linn kavandab sotsiaalkeskusega kannapööret

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linn plaanib loodava sotsiaalkeskuse asukoha ja endise kutsekooli hoonega seotu osas kannapöörde teha ning eakatele ja puuetega inimestele vajalikud teenused Männimäele koondada.

Pensionäre koondavatele organisatsioonidele mõte meeldib, puuetega inimeste nõukoja tingimusega see aga ei sobi. «See on seni välja pakutud variantidest kõige ideaalsem,» leidis Viljandimaa pensionäride liidu asutajaliige Leida Leiur. «Kaugus kesklinnast teeb olukorra meie inimestele keerulisemaks,» nentis Viljandimaa puuetega inimeste nõukoja juhatuse esimees Krista Neering.

Kui Viljandi linnavalitsus kuulutas eelmise aasta veebruaris välja konkursi, et leida ühised ruumid eakatele ja puuetega inimestele vajalike ühingute tarbeks, määratles ta kaardil ala, kus keskus peaks asuma: see piirnes läänes Leola ja idas Lossi tänavaga ning põhjas Maramaa puiesteega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles