Bussipileteid müüdi eile vähestes kohtades

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mikk Mihkel Vaabel

Ehkki uusi linnaliinide talonge läks paljudel Viljandi inimestel tarvis juba täna varahommikul, oli neid eile võimalik osta vaid mõnest kohast.


Kolmapäeva hommikul toimetuse poole pöördunud Karl Kurro oli nördinud, et päev enne uute bussipiletite kehtima hakkamist pole neid saada.

«Minu abikaasa käis täna Tartu tänava nurgal asuvas R-kioskis, postkontoris ja bussijaamas, aga kusagil ei müüdud,» pahandas ta.

Kui «Sakala» südapäeva paiku kontrollostu tegi, oli kahest kohast võimalik uusi pileteid siiski hankida: bussijaamast ja Centrumis asuvast kontoritarvete poest Brigitta Äri. Sellega võimalused piirdusid. Bussijaama R-kioski müüja ütles, et kioskikett hakkab uusi pileteid müüma alles 1. juulil.

Tänasest Viljandi linnaliine teenindava aktsiaseltsi MTG Viljandimaa piirkonna juht Mati Bonder sõnas, et viis teisipäeva lõuna paiku piletid R-kioskitesse ära. «Miks neid seal ei müüdud, ei oska ma öelda,» nentis ta.
Aktsiaseltsist R Kiosk Eesti ei suudetud lehe trükkimineku ajaks sellele küsimusele samuti vastata.

Viljandi maavalitsuse andmetel peaks tänasest müügikohti lisanduma, sest sõidupileteid hakkavad pakkuma ka Eesti Posti Viljandi ja Viiratsi kontorid. Samuti on talonge võimalik osta bussijuhilt, kuid sel juhul tuleb 8 krooni asemel maksta 10.

Eilse päeva jooksul muutusid sõitjatele veidi soodsamaks vanade linnaliinipiletitega seotud tingimused. Esiteks soostus Mulgi Reisid kõik kasutamata jäänud sõidutalongid ning kümne sõidukorra piletite kasutamata osa tagasi ostma. Selleks tuleb need 11. juulini viia Viljandi bussijaama kassasse või Mulgi Reiside kontorisse Uku tänav 1-a.

Kuupiletite asjus leppis maavalitsus MTG-ga kokku, et need kehtivad kaardil märgitud kuupäevani, mitte 10. juulini, nagu firma teisipäeval teatas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles