Kooli kohtuvaidlus võib alata leppest hoolimata

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Suure-Jaani vallavolikogu liikmed on vallavanema väitel valmis oma allkirjaga tagama, et nad kavatsevad hea tahte kokkulepet täita. Kohtusse pöördunud lapsevanematele ausõnast aga ei piisa ning nad tahavad kohtulikku kinnitust.
Kõik Suure-Jaani vallavolikogu liikmed on vallavanema väitel valmis oma allkirjaga tagama, et nad kavatsevad hea tahte kokkulepet täita. Kohtusse pöördunud lapsevanematele ausõnast aga ei piisa ning nad tahavad kohtulikku kinnitust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Suure-Jaani vallajuhid ja koolide säilimise eest võitlevad lapsevanemad sõnastasid mõlemale poolele sobiva hea tahte kokkuleppe, kuid kohtuvõitlus võib alata hoolimata sellest, et jõuti ühele nõule.

Poolteist nädalat tagasi said Suure-Jaani vallajuhid ja valla väikestes koolides õppivate laste vanemad ühes ruumis kokku ning sõnastasid kuuest punktist koosneva hea tahte kokkuleppe. Ehkki lepe sobib mõlemale poolele, ei tähenda see veel kohtuvaidluste lõppu. Osalised valmistuvad 16. juunil kohtumajas algavaks protsessiks.

«Laua taga oleme tihti ühele meelele jõudnud, aga pärast laua tagant tõusmist tammume ikka paigal,» kommenteeris protsessi Suure-Jaani vallavanem Tõnu Aavasalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles