Hansapäevad üllatavad mitme uuendusega

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ennelõunal monteeriti lauluväljakul kokku lava, millel hansapäevade aegu suured kontserdid aset leidma hakkavad. Juurde toodi ka 80 pinki, mis teeb kokku umbes 400 lisaistekohta.
Eile ennelõunal monteeriti lauluväljakul kokku lava, millel hansapäevade aegu suured kontserdid aset leidma hakkavad. Juurde toodi ka 80 pinki, mis teeb kokku umbes 400 lisaistekohta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sellest, et tänavused hansapäevad eelmistest aastatest erinevad, annavad aimu nii hansalaada asukoht, uus lauluväljak kui üllatusi täis avarongkäik.

Hansalaada korralduse eest vastutav Kätrin Hanschmidt selgitas, et muudatused tulevad käimasolevate remonttööde tõttu Kauba ja Väike-Turu tänaval. «Laat algab maksu- ja tolliameti juures Lossi tänaval, läheb Raekoja ja Laidoneri parki ning mööda Lossi tänavat Kondase keskuse juurde, sealt edasi Pika tänava kaudu Kauba tänavani, kus saab Mulgi messiga kokku. Müüjaid on ka Sepa ja Munga tänaval.»

Kauplejaid oodatakse ühtekokku 221, mida on tunduvalt rohkem kui eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles