Ristmik uuenes teistele eeskujuks

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leola 14 maja taga käisid inimesed varem sõidutee poole kaldus haljasala servas, nüüd on nende jaoks valminud mugavalt ohutu tänavavalgustusega kõnnitee.
Leola 14 maja taga käisid inimesed varem sõidutee poole kaldus haljasala servas, nüüd on nende jaoks valminud mugavalt ohutu tänavavalgustusega kõnnitee. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linn sai Leola ja Turu ristmikul juurde jupi uut kõnniteed ning ühtlasi uue valgustuse, mis on tulevastele liiklussõlmedele eeskujuks.


Linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla ütles, et Leola 14 maja taga olid jalakäijad haljasalale sisse tallanud raja, mis oli sõidutee suunas kaldu ja seega kõndijale mõneti ohtlik.

Lisaks olid kõnealuse kortermaja elanikud juba aastaid tagasi pöördunud linnavalitsuse poole palvega sinna kõnnitee ehitada. Majandusameti andmeil oli nende sooviks vältida olukorda, kus võõrad kasutavad majaesist hoovi läbikäiguteena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles