Vanadest autorehvidest said auhinnatud tumbad

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärolin Kruut (keskel), Maarja Padar ja tumba. Ettevõtte nimega bO tumbad ei ole otseselt seotud ükski konkreetne lugu ega idee. Tüdrukutele meeldis selle sõna kõla ja nii see jäigi.
Kärolin Kruut (keskel), Maarja Padar ja tumba. Ettevõtte nimega bO tumbad ei ole otseselt seotud ükski konkreetne lugu ega idee. Tüdrukutele meeldis selle sõna kõla ja nii see jäigi. Foto: Andres Tennus

Mida teha vanade autorehvidega? Kolm Viljandi kultuuriakadeemias õppivat neidu pesevad need korralikult puhtaks ja lasevad neil veidi tuulduda. Seejärel katavad nad rehvid riidega, ja nii valmivadki omanäolised tumbad.

Just need tumbad jagasid Tartu ülikooli (TÜ) teisel äriplaanide ja -kontseptsioonide võistlusel «Tudengite äriideede kaleidoskoop» teist ja kolmandat kohta. Vanadest rehvidest tumbasid tootev bO tumbad on Viljandi kultuuriakadeemia kolmandal kursusel õppivate kultuurikorraldajate Kristlin Kunnuse, Kärolin Kruuti ja Maarja Padari ettevõte.

Asjalikud tegijad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles