Linn küsib ministeeriumilt kingiks maja ja maad

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast uue õppehoone valmimist pole kutsekeskkoolil seda varem tehnomajana kasutuses olnud hoonet vaja. Nüüd küsib linnavalitsus seda riigilt endale, et sinna huvikooli tehnikaring majutada.
Pärast uue õppehoone valmimist pole kutsekeskkoolil seda varem tehnomajana kasutuses olnud hoonet vaja. Nüüd küsib linnavalitsus seda riigilt endale, et sinna huvikooli tehnikaring majutada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi küsib haridusministeeriumilt kingiks kaht Vana-Võidus tühjalt seisvat hoonet, et rajada sinna huvikooli tehnikaring. Asjaga on kiire, sest hiljemalt 1. augustiks peab huviring oma tehnika senisest kohast ära viima.

Motoringi Vana-Võitu viimise idee ei meeldi aga opositsiooni esindajale Tauno Tuulale, kelle arvates vähendab see ringi töös osalevate laste hulka, sest noortel pole võimalik huviringi jalgsi minna.

Linnast kaugel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles