Noormehed olid tiirus täpse käega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Heinsoo teenis Eesti noorte tulirelvadest laskmise meistrivõistlustel ühe individuaalse kulla, ühe hõbeda ja ühe pronksi. Võistkondlikus arvestuses olid Viljandi poisid võidukad kõigil kolmel püstolilaskmise distsipliinil.
Anton Heinsoo teenis Eesti noorte tulirelvadest laskmise meistrivõistlustel ühe individuaalse kulla, ühe hõbeda ja ühe pronksi. Võistkondlikus arvestuses olid Viljandi poisid võidukad kõigil kolmel püstolilaskmise distsipliinil. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Tallinnas Männiku tiirus peetud Eesti noorte tulirelvadest laskmise meistrivõistlustel korjas Viljandi spordikooli noormeeste trio kulla kõigis kolmes püstoliharjutuses.

Meeskond koosseisus Sten-Erik Link, Allan Kask ja Anton Heinsoo saavutas võidu vaba- ja sportpüstoli laskmises ning olümpia kiirlaskmises. Kõige napim oli see sportpüstoli harjutuses. See oli ka tiitlivõistluse ainus püstoliharjutus, milles meie noored individuaalse kullata jäid.

Viljandi spordikoolis Ellen Kangilaski juhendamisel treenivatest poistest oli sportpüstoli harjutuses individuaalselt edukaim, pronksi väärt, Anton Heinsoo. Vabapüstoli laskmises pälvis ta hõbeda ja olümpiaringis kulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles