Arvustus: Uskumatu, aga tõsi

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Sarv
Tiina Sarv Foto: Jaan Pääsuke

Kunagi juhtusin Tallinna televisioonist nägema Jaak Urmeti tehtud huvitavat saadet «Inimese mõõde» Aadu Hindist. Olen kuulanud sealt ka mõnda kontserdiülekannet ja mõelnud, miks ei võiks nii head kultuurisündmust edastada ETV.

Üldiselt satun selle kanali publiku hulka harva. Esiteks ei saa ju lõputult telerit vaadata ja teiseks…ma ei julge Tallinna TV-d sisse lülitada. Vene televisiooni riigikanaleid, eriti nende uudistesaateid ei vaata ma omaenese vaimsele tervisele mõeldes juba mõnda aega. On tunne, et nii demagoogilist propagandat on võimatu ületada. Aga vist ikka on.

Toon siinkohal katke ühest vestlusringist, milles osalejad peavad end professionaalseks ajakirjanikuks. Need on riigikogulane Heimar Lenk ja Kesknädalat tegev Urmi Reinde. Jutt käib Edgar Savisaare äsja ilmunud raamatu «Tõde Eestist» teisest osast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles