Linnapea sattus tule alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi volikogu opositsioon tahab ametist tagandada linnapead Ando Kivibergi, kes nende meelest ei tee linna heaks tarvilikul määral tööd. Abilinnapea Malle Vahtra möönab seejuures, et vastasleeri jutt sisaldab teatud määral tõtt.

«Meil on mure, et linnapea ei panusta linna arengusse piisavalt aega,» sõnas opositsiooni kuuluva Reformierakonna juht Loit Kivistik eile umbusaldusavaldust üle andes. Ta lisas, et opositsioonile teeb muret  Kivibergi vähene töökohal viibimine. Ametnikud ei suuda teda vajaduse korral tabada ja kontakt abilinnapeadega on kesine.

Lisaks Kivibergile soovib opositsioon umbusaldada ka volikogu aseesimeest ning meeri erakonnakaaslast Harri Juhani Aaltoneni, sest Reformierakonna ja Keskerakonna esindajate meelest ei ole linnapea kodupartei piisavalt reageerinud juhi tegevusetusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles