Lossi tänava ääres tohib taas parkida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut enam kui aasta tagasi kahesuunaliseks muudetud Lossi tänava lõik muuseumist kuni hotellini muudetakse juuni keskel taas ühesuunaliseks.
Pisut enam kui aasta tagasi kahesuunaliseks muudetud Lossi tänava lõik muuseumist kuni hotellini muudetakse juuni keskel taas ühesuunaliseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi liikluskomisjon otsustas teisipäeval, et sõidukeid võib jälle Lossi tänavale parkida Tartu ja Väike-Turu tänava vahelisel lõigul hoonetepoolsel küljel. Vanalinna tänavate remondi tõttu jääb see aga endiselt kahesuunaliseks.

Abilinnapea Malle Vahtra sõnul on otsus tingitud sellest, et parkimine tänava ühel küljel ei sega nimetatud lõigul kahesuunalist liiklust. «Samuti soovisime vastu tulla ettevõtjatele, kes on väljendanud muret, et parkimiskeeld ei võimalda neil kaupa vedada,» selgitas Vahtra. Mõned autojuhid parkisid aga oma sõidukit nimetatud tänavale keelavale liiklusmärgile vaatamata.

Muudatuse järel jääb parkimiskeeld tee mõlemas servas kehtima Lossi tänava Väike-Turu ja Kauba tänava vahelisel lõigul ehk maksuameti hoone ja muuseumi vahelisel alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles