Kahesuunalise Lossi tänava ääres tohib taas parkida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossi tänaval seisid autod kevadel tihti ka liiklusmärgist hoolimata. Nüüd võetakse märk ära ning tee ühel küljel lubatakse taas parkimine.
Lossi tänaval seisid autod kevadel tihti ka liiklusmärgist hoolimata. Nüüd võetakse märk ära ning tee ühel küljel lubatakse taas parkimine. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi liikluskomisjon otsustas teisipäeval lubada sõidukite parkimise Lossi tänaval Tartu ja Väike-Turu tänava vahelisel lõigul hoonete poolsel küljel. Vanalinna tänavate remondi tõttu jääb aga tänav endiselt kahesuunaliseks.

Abilinnapea Malle Vahtra sõnul on otsus tingitud tõdemusest, et parkimine tänava ühel küljel ei sega antud lõigul kahesuunalist liiklust. «Samuti soovisime vastu tulla ettevõtjatele, kes on väljendanud muret, et parkimiskeeld ei võimalda neil kaupa vedada,» selgitas Vahtra.

Samas jääb parkimiskeeld tee mõlemas servas kehtima Lossi tänava Väike-Turu ja Kauba tänava vahelisel lõigul.

Liikluskomisjoni liikme Rein Triisa sõnul peab Lossi tänav jääma kahesuunaliseks veel mõnda aega, sest peatselt asub Viljandi Veevärk Kauba tänava ja Varese silla vahelisel lõigul torustikke uuendama.

Liikluskorralduse muudatused Viljandi kesklinnas on seotud Kauba ja Väike-Turu tänaval toimuvate trasside ja teekatte rekonstrueerimistöödega, mis kestavad suve keskpaigani.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles