Teine Paalalinna päev saab alguse ussileotamisega kohalikul järvel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu eelmisel aastal, on ka tänavu suurem osa Paalalinna palava päeva tegevustest koondatud Paala järve randa mänguväljaku kõrvale.
Nii nagu eelmisel aastal, on ka tänavu suurem osa Paalalinna palava päeva tegevustest koondatud Paala järve randa mänguväljaku kõrvale. Foto: Rannar Raba

Laupäeval teist korda peetav Paalalinna päev algab juba varahommikul, mil kohalikud kalamehed asuvad neljatunnises õngitsemisvõistluses mõõtu võtma.

Päeva eestvedaja Malle Allese märkis, et nagu eelmisel aastal, peetakse meelelahutuslikku minifestivali Paala järve rannas, mis on juba mitu aastakümmet olnud palavatel suvepäevadel ümbruskonna rahva seas populaarne puhkekoht. Samas rõhutas ta, et seda veekogu ei hinda kõrgelt üksnes need, kes suplemisest lusti otsivad, vaid ka kümned õngitsejad. «Kalamehed on siin aasta ringi iga päev platsis ja seepärast otsustasime neile anda päeva sissejuhatamise au. Paala järve õngitseja on üks oluline Paalalinna märk,» ütles ta.

Mittetulundusühingu Viljandi Kalamehed korraldatav püügivõistlus stardib hommikul kell seitse ning saagi ettenäitamise ja autasustamise aeg on määratud südapäevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles