Erli Mat jõudis Belgias B-finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erli Mat valiti parimaks noorsõudjaks.
Erli Mat valiti parimaks noorsõudjaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Erli Mat sai Belgias Hazewinkelis pühapäeval lõppenud Euroopa noorte sõudmise meistrivõistlustel naiste ühepaadil 11. koha. Teine viljandlanna Kärolyn Mäesaar ja tartlanna Karoli Loot olid paarisaeruliste kahepaatide mõõduvõtul 18.

Erli Mat jõudis naiste ühepaadil poolfinaali ja proovis sealt finaali murda. Kahjuks pidi ta leppima kohaga B-finaalis, sest oli oma sõidus kuues ehk viimane. Ajaga 8.18,02 võitis B-finaali serblanna Ljiljana Josic. Järgnesid ungarlanna Kitti Horvath (8.19,81), belglanna Rachel Willaumez (8.21,31) ja itaallanna Laura Bianca Palloni (8.21,41). Erli Mat sõudis end tulemusega 8.27,94 viiendaks, edestades paari sekundiga viimasena lõpetanud austerlannat. Sõidu viies positsioon viiski ta üldarvestuses 11. kohale.

Paarisaeru kahepaatidel võistlesid Kärolyn Mäesaar ja Karoli Loot C-finaalis, kus jagati välja 13.–18. koht. Eestlannad lõpetasid sõidu ajaga 8.05,03 kuuendana ja said üldarvestuses 18. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles