Möödasõitjaid ootab värske ujumiskoht

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval avatakse Holstre järve ääres puhkeala, kus samal õhtul peetakse kohalikku jaanipidu.


Nüüdsest püüab Holstre järve elamutepoolsel kaldal pilku kaunis puhkeala, millel on uhke varjualune ja murul ümber lõkkekoha palkidest tahutud istmed. Avalikuks kasutamiseks on veel välikäimla ning Paistu valla ehitusnõunik Mati Lauer lubas, et peatselt valmib ka riietumiskabiin.

Vallavanem Ene Saar selgitas, et paik sai korda tänu mitmeosalisele projektile, mille käigus pannakse juulikuus Loodi puhkealale üks kiik ja mõned pingid.

Projekti maksumus on 200 000 krooni, sellest Leader-programmi kaudu saadakse 152 000 krooni. Ene Saar lausus, et projektiväliselt ehitas vald puhkeala juurde ujumissilla. Ta avaldas lootust, et inimesed hakkavad mõnusas kohas toredasti vaba aega veetma.

Vallavanem avaldas lootust, et paik püsib terve ja puhas. «Aasta-aastalt on inimeste käitumiskultuur paranenud,» lausus ta. «Mida rohkem on korras kohti, seda enam oskavad inimesed neist lugu pidada.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles