Tublid ratturid saavad meeneks särgi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai keskel peetud Mulgi rattamaratoni lõpetamisel andis Viljandi Rattaklubi president Loit Kivistik (vasakul) särgi üle 11-le ratturile.
Mai keskel peetud Mulgi rattamaratoni lõpetamisel andis Viljandi Rattaklubi president Loit Kivistik (vasakul) särgi üle 11-le ratturile. Foto: Erakogu

Tänavu kümnendat korda peetud Mulgi rattamaratoni korraldajad premeerisid spetsiaalse särgiga neid rattureid, kes on Viljandi rattasõidul osalenud kõigil senipeetud kordadel.


Korraldajate teatel on 27 inimest osalenud kõigil Mulgi rattamaratonidel ning nende ratturite tänamiseks kinkis võistlust korraldav Viljandi Rattaklubi neile spetsiaalse rattasärgi. Särki ehib Mulgi rattamaratoni sümboolika ning sellele on trükitud ka kinnitus, et särgi omanik on osalenud kümnel maratonil.

Viljandi Rattaklubi presidendi Loit Kivistiku sõnul sai kümme ratturit oma särgi kätte juba mai keskel peetud maratoni järel olnud autasustamistseremoonial. Neile, keda autasustamise ajal kohal polnud, on särk saadetud postiga.

«Kui mõni kümme korda Mulgi rattamaratonil osalenu pole särki saanud, võiks ta võtta ühendust Viljandi Rattaklubiga,» soovitas Kivistik. Rattaklubiga saab ühendust e-kirjaga aadressil juhatus@rattaklubi.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles