Öö toob kaasa relvad ja õllepurgid

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllepurke võib koguda mitmesuguste põhimõtete järgi. Üks kogub mõne sündmuse, näiteks spordivõistluse puhuks välja lastud purke, teine tahab aga kokku saada võimalikult erinevate riikide toodangunäidiseid. Gert Kiiler tutvustab laupäeval oma kollektsiooni pärle ja põhimõtteid Viljandi muuseumis.
Õllepurke võib koguda mitmesuguste põhimõtete järgi. Üks kogub mõne sündmuse, näiteks spordivõistluse puhuks välja lastud purke, teine tahab aga kokku saada võimalikult erinevate riikide toodangunäidiseid. Gert Kiiler tutvustab laupäeval oma kollektsiooni pärle ja põhimõtteid Viljandi muuseumis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäevane muuseumiöö saab teoks egiidi all «Öös on tähti» ja Viljandi muuseum on sel puhul külla kutsunud Viljandi kultuuritähed.

Laupäeval alates kella 18 on muuseum külastajatele tasuta avatud. Saab vaadata püsiväljapanekut ja ajutist näitust «Keskaegsest rõivast hansakostüümini», demonstreeritakse vanu kroonikafilme ja fotovalikut. Soovi korral saab endale valmistada rinnamärgi ja kaasa võtta tasuta kirjavara.

Astrofüüsik ja laetud vesi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles