Väle poiss võttis kõik, mis võtta andis

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Rudolf Org võidutses laste ümber Paala järve jooksul kõigil võimalikul 14 korral. Seda tulemust pole võimalik ületada, seda saab üksnes korrata.
Karl Rudolf Org võidutses laste ümber Paala järve jooksul kõigil võimalikul 14 korral. Seda tulemust pole võimalik ületada, seda saab üksnes korrata. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval viimast korda ümber Paala järve jooksul osalenud 12-aastane Karl Rudolf Org tegi ajalugu, saades kuldse medali kaela 14. korda. Seda tulemust ei ole võimalik ületada, seda saab üksnes korrata.

Karl Rudolf Org teenis 6–12-aastaste laste ümber Paala järve jooksul eranditult igal osalemiskorral välja koha pjedestaali kõige kõrgemal astmel. Teisisõnu võib teda pidada jackpot'i võitjaks, kes võttis, mis võtta andis.

Edaspidi kavatseb noorhärra häid lõpuaegu püüda juba suurematel jooksudel. Küsimusele, millal ta plaanib 12-kilomeetrise ümber Viljandi järve jooksu ära võita, vastas ta: «No ma arvan, et paari aasta pärast.» Seni pole ta sellel mõõduvõtul siiski veel osalenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles