Võitja selgus Huntaugumäel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Suur ees ja Silver Schultz järel. Nii ületas kaks paremat Loodi lähistel maanteed. Paar kilomeetrit hiljem Suur kukkus ja Schultz jäi lõpuni üksi.
Ivo Suur ees ja Silver Schultz järel. Nii ületas kaks paremat Loodi lähistel maanteed. Paar kilomeetrit hiljem Suur kukkus ja Schultz jäi lõpuni üksi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Need inimesed, kes kogunesid pühapäeval Mulgi rattamaratoni vaatama Huntaugumäele, olid tunnistajaks võistluse kõige otsustavamale sündmusele ehk kahe mehe äkkrünnakule, mis ühele neist ka üldvõidu tõi.

Huntaugumäele jõudes võtsid aastaid Prantsusmaal amatöörklubis sõitnud Silver Schultz ning eelkõige Eestis võistlev ja treeniv Ivo Suur ette väga varase rünnaku ning selgus, et nendega keegi kaasa minna ei tahtnudki. Juba sõidu kümnendal kilomeetril oli nende edu järgnevate ees üle poolteise minuti.

Liider väntas 45 kilomeetrit üksinda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles