Maratonipäev lõppes tulemusteta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui ratturid pühapäeva keskpäeval Oru tänava järsust tõusust üles sõitsid, elasid korraldajad veel lootuses, et kui osalejad paari tunni pärast finišisse hakkavad saabuma, näevad nad oma aegu otsekohe veebi kaudu. Tegelikult polnud tulemusi veel ööpäev hiljemgi.
Kui ratturid pühapäeva keskpäeval Oru tänava järsust tõusust üles sõitsid, elasid korraldajad veel lootuses, et kui osalejad paari tunni pärast finišisse hakkavad saabuma, näevad nad oma aegu otsekohe veebi kaudu. Tegelikult polnud tulemusi veel ööpäev hiljemgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui poolteist tuhat jalgratturit end pühapäeval Mulgi rattamaratonilt koju hakkas asutama, oli teada vaid kaheksa esimese lõpetanu aeg, sest uus ajamõõdufirma jäi esialgse protokolli koostamisega jänni.

Eesti rattamaratonide sarja korraldajad otsustasid aasta algul vahetada välja endise ajavõtufirma, et anda võimalus uuele tulijale. Mulgi rattamaraton, mis on igal aastal suure sarja avavõistlus, oli seega uuele tulijale proovikiviks. Veel esmaspäeva hommikul oli teada antud vaid kaheksa esimese lõpetanud ratturi nimi ja aeg ning ülejäänud said oma tulemuse teada esmaspäeval kella 15.30 ajal.

«Eks me teadsime, et ajavõttu on põhjust karta, ning lõpuks läkski nagu Murphy seaduses,» nentis rattamaratonide sarja peakorraldaja Allar Tõnissaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles