Mehed kõlkusid rippsilla küljes

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii mõnigi järjekorras seisja, kes ihkas köiega Viljandi rippsillalt laskuda, kartis kõrgust. Fotol olev Uku Moks tähendas, et temal seda muret ei ole.
Nii mõnigi järjekorras seisja, kes ihkas köiega Viljandi rippsillalt laskuda, kartis kõrgust. Fotol olev Uku Moks tähendas, et temal seda muret ei ole. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui sportlikule vaimule lisandus verenäitajate põhjal ka korras tervis, võis üpris kindlalt minna registreerimislaua juurde ja kirjutada oma nime «Meeste mehise raja» osaliste hulka.

Linda Jürisson ja Ilme Tropp, kes pühapäevasel ettevõtmisel Viljandi laululava ees veresuhkrut ja -rõhku kontrollisid, olid mõlemad ühel nõul, et üldiselt pole startijatel viga. Viljandi maavalitsuse tervisetoa terviseedenduse peaspetsialist Kärt Russak rääkis, et järjekorras kolmandast meestele mõeldud tervisepäevast «Meeste mehine rada» võttis osa 66 meest ja poissi. Tema sõnul võis muidugi juhtuda ka seda, et mõnes üksikus punktis käidi nii, et nimi jäi kirja panemata.

Terviseedendaja Laura Randoja, kes registreerimislaua juures ülesannete kaarte jagas, selgitas, et see on meelelahutuslik tervisepäev, kus saab näiteks sõudeergomeetril vastupidavust proovida, korvpalli vabaviskeid teha ja Trepimäe tõusuga rammu katsuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles