Tänavune vihmavaene kevad on vesi jalgratturite veskile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14. Mulgi rattamaratonile oodatakse umbes 2000 osalejat. Homme kavas olevale avatud raja sõidule sellist rahvasumma kindlasti ei tule.
14. Mulgi rattamaratonile oodatakse umbes 2000 osalejat. Homme kavas olevale avatud raja sõidule sellist rahvasumma kindlasti ei tule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaheksa päeva pärast koguneb Viljandisse ligi 2000 ratturit, et võtta osa 14. Mulgi maratonist. Juba homme on aga kõik oodatud avatud raja sõidule, mis pakub võimalust varasematest kordadest teada trassiga sõprust värskendada.

Avatud raja sõit algab kell 11 Viljandi staadioni kõrvalt parklast, kust antakse nädal hiljem ka võistlussõitude lähe. Tutvust saab teha nii põhidistantsi kui tublisti lühema matkarajaga.

«Tegelikult on maratoni põhidistants enam-vähem tähistatud olnud juba nädala jagu, homseks on aga rajal viidad ka lühema distantsi tarvis,» ütles võistlust korraldava Viljandi rattaklubi president Veiko Šmidt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles