Uue tee ehitus ei saa suurest poolehoiust hoolimata alata

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklusteed pooldav Reti Joandi näitab, kust peaks tulevikus tee minema. Tema selja tagant kulgeks see 20-30 meetri pikkuses maantee ääres.
Kergliiklusteed pooldav Reti Joandi näitab, kust peaks tulevikus tee minema. Tema selja tagant kulgeks see 20-30 meetri pikkuses maantee ääres. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et üks majaomanik ei olnud nõus Jämejala ristmikust Viljandi piirini kavandatava kergliiklustee kulgemisega üle tema krundi, tuli ehitusplaan ümber teha. Majaomanik ei ole nõus aga ka uue lahendusega.

Sakala kirjutas poolteist kuud tagasi Jämejala ristmikul olevast kergliiklusteest, mis hakkas silma oma lühidusega. Nüüd soovitakse 59-meetrist teed pikendada linna piirini, kuid 800-meetrise lõigu projekteerimine pole möödunud tõrgeteta.

Viljandi valla ehitus- ja planeerimisosakonna juhataja Raivo Laidma rääkis, et kõnealuse tee valmimist on inimesed ammu oodanud, sest siis saab elava liiklusega lõigul turvaliselt jala või jalgrattaga liikuda. «See ei ole ainult omavalitsuse huviorbiidis, vaid on kantud ka maakonna kergliiklusteede teemaplaneeringusse,» selgitas Laidma tee tähtsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles