Olümpiavõitja uudistas Viljandi linnastaadioni

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Pärast ettevõtjatega kohtumist käisid külalised uudistamas renoveeritud Viljandi linnastaadioni, kus 6. juulil peetakse «Bigbank kuldliiga» neljas osavõistlus.


Esmaspäeval korraldas Viljandi linn ettevõtjatele ümarlauakohtumise, mille külalised olid kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter, tema mänedžer Raul Rebane ning Eesti kergejõustikuliidu juhatuse liige ja võistlussarja «Bigbank kuldliiga» peakorraldaja Mati Lilliallik.

Olümpiavõitjat Gerd Kanterit seekord Viljandi kettaringis paraku ei näe. Tema sõnul on juulis rahvusvaheline võistluste graafik väga tihe ning koduseid jõukatsumisi on raske sellega sobitada.

Kõik linnastaadioni väisanud külalised kiitsid viljandlaste võistluspaika, tõstes seda teiste Eesti samalaadsete kõrval esile kauni loodusliku asukoha tõttu.

Staadioni heiteringe lähemalt uurinud olümpiavõitja tunnistas need sportlastele liiga libedaks. See viga polnud linna ametnikele sugugi teadmata ning koostöös ehitajate ja spetsialistidega otsitakse praegu vea parandamiseks võimalikest variantidest parimat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles