Viljandimaa jõuab raadiosse Kesk-Eesti korrespondendi vahendusel

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvusringhääling (ERR) tegi praegu, mil Viljandis pole ei oma raadioreporterit ega kaamerameest, siinsete uudiste kajastamise ülesandeks Kesk-Eesti korrespondendile Olev Kengile.

ERR-i uudistejuht Urmet Kook ütles Sakalale, et Kenk on lubanud Viljandi raadiouudiste tegemise eest hoolitseda senikaua, kuni siia on leitud uus kohalik töötaja. Kook lisas, et teleuudiseid teeb Viljandimaalt samal ajal Ragnar Kond. Enamasti Valgamaa sündmusi kajastav Kond on naabermaakonnas toimuvat televaatajate ette toonud ka varem.

Ringhäälingu raadiouudiste juht Indrek Kiisler tõdes, et kuna Kenk jälgib Viljandimaal toimuvat, kajastab ta raadiole Järva- ja Jõgevamaa uudiseid veidi vähem. «Lisaks on meil loomulikult ka Tartu stuudio, mille raadiouudiste reporterid saavad vajaduse korral Viljandisse sõita või telefonitsi intervjuusid teha,» märkis Kiisler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles