Europarlamenti pürib kolm viljandimaalast

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Parlamenti pürgivatest kandidaatidest passib viljandimaalaseks nimetada (vasakult) sotsiaaldemokraati Randel Läntsi, keskerakondlast Priit Toobalit ja üksikkandidaati Andres Inni.
Euroopa Parlamenti pürgivatest kandidaatidest passib viljandimaalaseks nimetada (vasakult) sotsiaaldemokraati Randel Läntsi, keskerakondlast Priit Toobalit ja üksikkandidaati Andres Inni. Foto: Aivar Aotäht, Elmo Riig, Liis Treimann, Erakogu (montaaž)

25. mail püüab Euroopa Parlamendi valimistel hääli kolm Viljandimaaga seotud meest: kaks erakondlast ja üks üksikkandidaat.

Viljandi linnavolikogu esimees Randel Länts tunnistas, et tema jõudmine Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimisnimekirja tulenes suuresti sellest, et traditsiooniliselt Järva- ja Viljandimaal kandideeriv partei esimees Sven Mikser asus hiljutise valitsusevahetuse järel kaitseministriks ning otsustas europarlamendi valimistest kõrvale jääda.

«Nimekirja koostades pidasime silmas, et see kataks võimalikult paljusid eluvaldkondi, aga ka erinevaid Eesti piirkondi. Mikseri äralangemisega jäid siinsed maakonnad katmata ja ma nõustusin tema asemel kandideerima,» selgitas Länts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles