Traagilisest õnnetusest jäi puudu mõni sentimeeter

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala lavastas Kesklinna kooli õpilaste ja toimetuse autode abil kolmapäevase ohtliku vahejuhtumiga sarnaneva olukorra. Et Jakobsoni tänav on Viljandi üks liiklustihedamaid ning seal silkab kümneid lapsi, võib oletada, et samalaadseid olukordi tuleb seal ette kahetsusväärselt tihti.
Sakala lavastas Kesklinna kooli õpilaste ja toimetuse autode abil kolmapäevase ohtliku vahejuhtumiga sarnaneva olukorra. Et Jakobsoni tänav on Viljandi üks liiklustihedamaid ning seal silkab kümneid lapsi, võib oletada, et samalaadseid olukordi tuleb seal ette kahetsusväärselt tihti. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Olen praegugi veel šokis,» kirjeldas Kersti Jõgi tunnet, mis valdas teda, kui oli Viljandi Kesklinna kooli ülekäiguraja juures sattunud ehmatava juhtumi osaliseks.

Veel tunde hiljemgi naisel hirmujudinaid tekitanud situatsioon leidis aset läinud kolmapäeva pärastlõunal Jakobsoni ja Kõrgemäe tänava ristmikul, mille ülekäigurada kasutavad igal tööpäeval sajad naabruses asuva kooli lapsed ja õpetajad.

Olles teel Viljandi lähedal asuvasse suvekoju, peatas Jõgi kõnealuses paigas oma auto ning andis sel kombel kahele vöötraja alguses seisvale poisile märku, et nood võivad turvaliselt teele astuda. Mõni sekund hiljem valgus naise otsmikule külm higi, sest samal hetkel, kui jütsid tema auto varjust välja astusid, tuhises nende nina alt kiirust vähendamata läbi teine auto – hoolimata selles, et sealsamas sebra ees on asfaldile kinnitatud metallist «lamav politseinik».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles