Rahutu idanaabri mõjul täienevad Kaitseliidu read

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala maleva staabiülem Andrus Tiitus ütles, et ühe nädalaga kümme uut liiget saada on märkimisväärne tulemus.
Sakala maleva staabiülem Andrus Tiitus ütles, et ühe nädalaga kümme uut liiget saada on märkimisväärne tulemus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Venemaa viimase aja käitumine ning Eesti poliitikute üleskutsed anda panus oma riigi kaitseks on toonud Kaitseliitu uusi liikmeid.

Kaitseliidu Sakala maleva staabiülem Andrus Tiitus ütles eile, et läinud nädala kolmapäevast on malevaga liitunud kümme uut meest ja Naiskodukaitsega üks naine. Ta nentis, et ärevate sündmuste ajal on Eesti kodanike huvi Kaitseliitu astumise suhtes alati kasvanud.

Eelmise nädala kolmapäev on siinkohal tähtis seetõttu, et siis esines toonane kaitseminister Urmas Reinsalu riigikogus poliitilise avaldusega, milles kutsus üles sõlmima rahvuslikku kaitsekokkulepet. Muu hulgas märkis ta, et kõigil inimestel peab olema võimalik oma huvide ja võimete kohaselt oma panus anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles