Pärimusmuusika festivali suurtoetajaks asus Tartu õlletootja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A Le Coq-i juhataja Tarmo Noop tuletas meelde, et Tartu joogitootja on Viljandi folgiga seotud olnud varemgi.
A Le Coq-i juhataja Tarmo Noop tuletas meelde, et Tartu joogitootja on Viljandi folgiga seotud olnud varemgi. Foto: Sille Annuk

Mittetulundusühing Eesti Pärimusmuusika Keskus sõlmis aktsiaseltsiga A Le Coq koostööleppe, mis toob tuntud joogitootja tagasi Viljandi pärimusmuusika festivali suurtoetajate hulka.


Keskuse juhataja ja festivali pealiku Ando Kivibergi sõnul näitasid kevadised koostööläbirääkimised A Le Coq-iga, et ettevõtte juhid mõistavad hästi Viljandi festivali pikemaajalisi eesmärke pärimuskultuuri hoidmisel ning oskavad hinnata pärimuspeo eripära teiste suviste kultuurisündmuste seas.

Kõige selgemaks tunnistuseks sellest on Kivibergi hinnangul asjaolu, et A Le Coq-ist saab alates septembrist kaheks aastaks ka Pärimusmuusika Aida hooajasündmuste toetaja. «Niisiis pole palju öelda, et A Le Coq aitab festivali elus hoida aastaringselt.»

A Le Coq-i juhataja Tarmo Noop tuletas meelde, et Tartu joogitootja on Viljandi folgiga seotud olnud varemgi. «Meil on hea meel pärast kolme aasta pikkust pausi olla toetajate ridades tagasi. Meile meeldib selle ürituse vabadus, lihtsus ja aura ning seetõttu tunnetame meie väärtuste sarnasust,» rääkis ta.

Kokkuleppe kohaselt on A Le Coq festivali suurtoetaja nii 2010. kui ka 2011. aastal.

XVIII Viljandi pärimusmuusika festival leiab aset tänavu 22.-25. juulil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles