Vaata, kes tänavu Viljandit hansapäevadel esindavad

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansalinn Viljandi
Hansalinn Viljandi Foto: ANNA AURELIA MINEV/SAKALA

Linnavalitsuse tänasel istungil otsustati 22.–25. maini Saksamaal Lübeckis aset leidvatele rahvusvahelistele hansapäevadele sõitjad.

Linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kulli teatel kuuluvad delegatsiooni Viljandi linnapea Ando Kiviberg, abilinnapea Ardo Agasild, Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk, Krista Kull, välissuhete spetsialist Markus Peter Nagel, majandusameti spetsialist Lauri Alver, haridus- ja kultuuriameti spetsialist Vilja Volmer ja Sakala keskuse helitehnik Sten Arvi.

Koos linna töötajatega sõidavad Lübeckisse 2015. aastal Viljandis korraldatavate rahvusvaheliste hansapäevade laada peakorraldaja Piret Aus, ava- ja lõputseremoonia lavastaja Vallo Kirs, majanduskonverentsi peakorraldaja Andres Rõigas, tehnikapealik Harlet Orasmaa ja Bonifatiuse gildi käsitööline Kätrin Hanschmidt. Samuti kuuluvad delegatsiooni ansambel Curly Strings, näitlejad Meelis Sarv ja Raido Keskküla ning videokunstnik Madis Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles