Haigla ostab üle 10 tonni porgandit ja kapsast

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla köögis vajatakse aastas kümneid tonne puu- ja köögivilju.
Viljandi haigla köögis vajatakse aastas kümneid tonne puu- ja köögivilju. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi haigla otsib firmat, kes müüks raviasutusele järgneva aasta jooksul haigla köögis vajaminevad puu- ja köögiviljad.

Patsientide toitlustamiseks on haiglal aasta jooksul vaja 13 500 kilo kapsast, 10 000 kilo porgandit, 5700 kilo peeti, 4000 kilo õuna, 3400 kilo tomatit, 3200 kilo sibulat, 3000 kilo banaani, 2500 kilo kurki ning 800 kilo kaalikat.

Nagu riigihangete konkursile tavapärane, sõlmib haigla lepingu selle ettevõttega, kes teeb 7. aprilliks kõige soodsama pakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles