Viljandi hakkab kooliminejatele suuremat toetust maksma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui volikogu neljapäeval eelnõu vastu võtab, saavad tänavu kooli minevate laste vanemad senisest suuremat ranitsatoetust.
Kui volikogu neljapäeval eelnõu vastu võtab, saavad tänavu kooli minevate laste vanemad senisest suuremat ranitsatoetust. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui veel lõppenud sügisel said Viljandis I klassi minevate laste vanemad linnalt 65 eurot ranitsatoetust, siis tänavu kooliminejatele tahab võimuliit anda 100eurost abi.

Neljapäeval koguneva volikogu istungile on esitatud eelnõu, mille vastuvõtmise korral suureneb kooliminekutoetus 35 eurot võrra. Linnale tähendab see 21 000 euro suurust kulutust, sest tänavu on linnas I klassi minemas 210 last.

Ranitsatoetuse suurendamine on üks linna valitseva võimuliidu kokkulepe ning eelnõu seletuskirjas põhjendatakse toetuse tõusu linnaeelarve rahaliste võimalustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles