Soojatootja toetab suusamehe püüdlusi

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algo Kärp
Algo Kärp Foto: Elmo Riig / Sakala

Energeetika ja sanitaartehniliste ehitustööde vallas tegutsev Viljandi aktsiaselt Esro sõlmis sponsorlepingu Eesti suusaliidu murdmaasuusatamise B-koondise liikme Algo Kärbiga.


Eesti Suusaliidu peasekretär Jüri Järv kinnitas, et Viljandi soojatootja panus suusaliidu tegemistesse on väga tähtis ning kindlasti kujuneb sõlmitud sponsorlepingust koostöö, millest saavad kasu mõlemad pooled. «Heameel on, et murdmaasuusatamise toetajate ring on taas laienenud ning kohalikud ettevõtjad leiavad võimalusi toetada kodukandi sportlasi,» lisas Järv.

Esro juhataja Jaan Saare sõnul on aktsiaselts püüdnud jõudumööda Viljandi linna ja maakonna sportlasi toetada aastaid. «On meeldiv õlg alla panna ka suusaspordile ja Algo Kärbi püüdlustele,» lausus Saar. «Loodame, et suusatamine ja Algo suudavad järgmistel talvedel meile jätkuvalt häid emotsioone pakkuda.»

Algo Kärp sõnas, et Viljandi ettevõtte toetus on talle äärmiselt tähtis ning eriti meeldiv on saada abi kodukandist. «See loob kohe kuidagi parema ja soojema tunde,» sõnas Tarvastu vallast pärit suusataja. «Suuresti tänu Esro toetusele saan ettevalmistusperioodil teha kaasa kõik plaani võetud laagrid, mis on kindlasti vajalikud eesmärkide täitmiseks võistlushooajal.»

Eesti suusaliidu spordidirektori Raul Olle kinnitusel on Algo Kärp näidanud sihikindlust ning visadust, jõudmaks suusamaailma tippu. Tema sõnul aitab uus sponsorleping kindlasti kaasa sportlase tulevikuplaanide elluviimisele. «Tahtmist ja jaksu tal on, toetajate abi tõestab usku sellesse ning aitab kaasa kogu Eesti suusatamise arenemisele,» lausus Raul Olle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles