Kas Viljandimaale jääb üks ministrikoht?

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogulane Helmen Kütt on viimastel päevadel mitut puhku osalenud peaministrikandidaat Taavi Rõivase juhitavatel võimukõnelustel. Pole võimatu, et uues valitsuses jääb just viljandlanna kanda sotsiaalhoolekande ministri vastutus.
Riigikogulane Helmen Kütt on viimastel päevadel mitut puhku osalenud peaministrikandidaat Taavi Rõivase juhitavatel võimukõnelustel. Pole võimatu, et uues valitsuses jääb just viljandlanna kanda sotsiaalhoolekande ministri vastutus. Foto: Liis Treimann / Postimees

Samal ajal kui viljandlasest põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder on sunnitud valitsuse vahetumise tõttu Tallinnas oma senises kabinetis asju pakkima, kumab silmapiiril võimalus, et teisest viljandlasest, Helmen Kütist, saab sotsiaalhoolekande minister.

Aastaid Viljandis sotsiaaltööd juhtinud ja viimased kolm aastat parlamendis töötanud Kütt tunnistab, et on üks kolmest sotsiaalministri kandidaadist, kuid rõhutab, et lõplikku otsust ei ole oodata enne järgmise nädala algust.

Helmen Kütt, telepildi põhjal otsustades olete viimastel päevadel aktiivselt koalitsiooniläbirääkimistel osalenud. Kas sellest võiks järeldada, et teile terendab ministriportfell – näiteks sotsiaalhoolekande ministri oma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles